Smått och en del annat

Detta var en helg som var behövlig. Sol, värme, vila, fest, och påfyllning av energi. Det känns faktiskt som det är välförtjänt. Om nu något kan vara välförtjänt. Vi behöver regn också.

Jag har läst ut Fartrusiga av Björn Forsberg, en bok som varmt kan rekommenderas. Har nu fortsatt att läsa Håkan Sunnlidens memoarer. Så lång väldigt intressant. Andrew Cuomo’s dagliga presskonferenser har tagit lite paus, och hålls inte lika ofta längre. Jag hade önskat att vår regerings presskonferens skulle hålla samma höga kvalitet, men det är att önska för mycket. För att inte tala om skillnaden vad gäller tydligt ansvarstagande ledarskap om man dristar sig till att jämföra vår statsminister med New Yorks guvernör.

För övrigt försökte jag ta mig igenom intervjun med Ann Linde som visade i conflict Zone i veckan. Det var inte lätt. Jag saknar Carl Bildt. Visst, jag hade nog inte presterat så mycket bättre själv, åtminstone vad gäller nivån på engelskan. Sverige kan bättre än så här, och vår utrikesminister kan förhoppningsvis bättre än så här. Jag tror samtidigt att hon gör sitt bästa, precis som vår statsminister.

Men nu är det söndag kväll och en arbetsvecka ligger framför. Hoppas att det inte blir för långa arbetsdagar då sommarvärmen är till för att upplevas ute, och inte sittandes i ett litet arbetsrum.

Translate »